معمار ایتالیایی پیتر پیچلر، برای هفتهی دیزاین میلان در حیات مجموعهی تاریخی کا گراندای میلان سازهای چوبی را ساخته است. این پاویون بزرگ چوبی قرار بوده که کیفیت فضایی از آینده را ارائه کند. سه بخش مجزای چوبی همگرا که مانند یک هرم در یک نقطه به هم نزدیک میشوند فرم سه وجهی پاویون را میسازند. در طراحی این سازه، از کیفیات معماری بستر رنسانسی آن مانند تقارن، تناسب و هندسه استفاده شده و تخلخل آن موجب نفوذ نور کنترلشده به داخل فضا میشود.
در ساخت این اینستالیشن غارمانند ۱۶۰۰ قطعه چوب منحصر به فرد استفاده شده که لایه به لایه بر روی هم چیده شده و فرم سهبعدی غیرمنتظم آن را ساختهاند. این الوارهای چوبی با بالا آمدن کوچکتر شده و به صورت کنسول از پایهی خود فاصله میگیرند. جالب است که طراح این سازه معتقد است که در ساخت آینده، چوب نقش سازهای و خیلی مهمی را ایفا خواهد کرد. طراحی چنین بنایی که ادعای آمدن از آینده را دارد جز به کمک نرمافزارهای امروزی و طراحی الگوریتمیک، و ساخت آن نیز جز به وسیلهی ساخت رایانهای و دیجیتال، به سختی قابل تصور کردن است.
اگرچه قطعات این سازه فرمی ساده و چهارگوش دارند، اما لزوم دقت در اندازههای آن و شکلدهی دقیق و ظریف به این فرم پیچیده، طراح و سازنده را به سمت استفاده از ساخت دیجیتال سوق میدهد.
منبع: [+]